Grimas Water Make-Up Palette 6 Pearl

Grimas Water Make-Up Palette 6 Pearl

Grimas Water Make-Up Palette 12B

Grimas Water Make-Up Palette 12B

Grimas Water Make-Up Palette 12A

Het Grimas Water Make-up Palette 12A is een ideale starterskit en een veilige ongeparfumeerde en glutenvrije glanzende water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering.

De Grimas water make-up mag op de slijmvliezen en rondom de ogen gebruikt worden en voldoet aan de Europese cosmetica wetgeving.

Het bevat de volgende kleuren: wit, geel, donkerblauw, lichtgroen, rood en zwart, rose, blauwgroen, bruin, paars, zilver en goud.

De kleuren zijn onderling mengbaar.

Om te zien welke maten er van een kleur zijn, klikt u de betreffende kleur aan.

Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat.

Op elk product van Grimas staat een minimale houdbaarheidsdatum..

Werkwijze:
Bij een gevoelige huid brengt u eerst Grimas Under Make-up Base aan..
Water Make-up kan direct op de huid worden aangebracht, maar u kunt ook eerst een laagje Grimas Cake Make-up aanbrengen.

Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd.

Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up.

Wanneer u werkt met Water Make-up, is het belangrijk dat u deze op een niet te vette huid aanbrengt.

Zo hecht de make-up zich beter aan de huid en houdt het resultaat langer.

Water Make-up werkt net als waterverf.

Maak met een penseel of een make-up sponsje en wat water het kleuroppervlak papperig.

Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Water Make-up droogt binnen 15 seconden.

Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen of er tegenaan werkt..

Verschoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten.

Water Make-up kan ook op het haar worden aangebracht, mits dit niet is behandeld (gepermanent, geverfd, gebleekt, met henna gekleurd).

Gebruik hiervoor een tandenborstel.

Verwijderen:
U kunt de huid luchtig wassen met lauwwarm water en zeep (of shampoo) om zo vast een groot deel te verwijderen.

Even inmasseren en afspoelen met lauwwarm water.

Te veel boenen met water en zeep of shampoo kan de huid irriteren.

U kunt de huid eventueel verder reinigen met een cleansingmilk of cleansingcream.

Even inmasseren en afnemen met een zachte tissue. Gebruik geen Afschmink, want dat bevat wassen en oliën die de Water Make-up juist aan de huid laten hechten. Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes.

Wanneer er een kleurzweem op de huid achterblijft, dan kunt u dit verwijderen met Grimas Cleansing Lotion.

Als de huid na de reiniging droog aanvoelt, kunt u een verzorgende crème zoals Skincare Cream aanbrengen.

Haar dat met Water Make-up is gekleurd, reinigt u met shampoo. Als er Water Make-up op de kleding is gekomen, spoel dit dan uit onder de kraan.

Laat het kledingstuk vervolgens weken in een sopje met een voorwasmiddel (Biotex). Was het daarna op de hand uit of doe het in de wasmachine.


Inhoud:

6 x 2,5 ml.

€ 34,95
Op voorraad
SKU
pal-12-A-1

Het Grimas Water Make-up Palette 12A is een ideale starterskit en een veilige ongeparfumeerde en glutenvrije glanzende water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. De Grimas water make-up mag op de slijmvliezen en rondom de ogen gebruikt worden en voldoet aan de Europese cosmetica wetgeving.

Het bevat de volgende kleuren: wit, geel, donkerblauw, lichtgroen, rood en zwart, rose, blauwgroen, bruin, paars, zilver en goud.

De kleuren zijn onderling mengbaar. Om te zien welke maten er van een kleur zijn, klikt u de betreffende kleur aan. Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Op elk product van Grimas staat een minimale houdbaarheidsdatum.

Werkwijze:
Bij een gevoelige huid brengt u eerst Grimas Under Make-up Base aan.
Water Make-up kan direct op de huid worden aangebracht, maar u kunt ook eerst een laagje Grimas Cake Make-up aanbrengen. Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up.

Wanneer u werkt met Water Make-up, is het belangrijk dat u deze op een niet te vette huid aanbrengt. Zo hecht de make-up zich beter aan de huid en houdt het resultaat langer. Water Make-up werkt net als waterverf. Maak met een penseel of een make-up sponsje en wat water het kleuroppervlak papperig. Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Water Make-up droogt binnen 15 seconden. Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen of er tegenaan werkt.

Verschoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten. Water Make-up kan ook op het haar worden aangebracht, mits dit niet is behandeld (gepermanent, geverfd, gebleekt, met henna gekleurd). Gebruik hiervoor een tandenborstel.


Verwijderen:
U kunt de huid luchtig wassen met lauwwarm water en zeep (of shampoo) om zo vast een groot deel te verwijderen. Even inmasseren en afspoelen met lauwwarm water. Te veel boenen met water en zeep of shampoo kan de huid irriteren. U kunt de huid eventueel verder reinigen met een cleansingmilk of cleansingcream. Even inmasseren en afnemen met een zachte tissue. Gebruik geen Afschmink, want dat bevat wassen en oliën die de Water Make-up juist aan de huid laten hechten. Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes. Wanneer er een kleurzweem op de huid achterblijft, dan kunt u dit verwijderen met Grimas Cleansing Lotion. Als de huid na de reiniging droog aanvoelt, kunt u een verzorgende crème zoals Skincare Cream aanbrengen. Haar dat met Water Make-up is gekleurd, reinigt u met shampoo. Als er Water Make-up op de kleding is gekomen, spoel dit dan uit onder de kraan. Laat het kledingstuk vervolgens weken in een sopje met een voorwasmiddel (Biotex). Was het daarna op de hand uit of doe het in de wasmachine.

Inhoud:

12 x 2,5 ml.