Over ons

FeestwinkelBallonnenspecialistCarnavalswinkelVuurwerkwinkel van Tilburg, Boxtel en Online


Wie zijn wij

Eigenaar Maurice van Hommel heeft in 1994 Vuurwerkgigant van Hommel opgericht. Het is allemaal begonnen in een klein winkeltje in Esch. In het jaar 2000 verhuisde de vuurwerkwinkel naar een groter pand in Boxtel. In een korte tijd maakte de winkel een sterke groei in Boxtel.

Hieruit voortvloeide in het jaar 2012 een overname van een Vuurwerkwinkel in Tilburg. De vuurwerkverkoop categorie 2 en 3 is alleen in December. Categorie 1 vuurwerk is bij ons het hele jaar verkrijgbaar.

Onze winkels zijn gevestigd aan de Bisschop Zwijsenstraat 74 in Tilburg en aan de Stationsstraat 47 in Boxtel. We hebben in onze extreem grote winkel meer dan 500.000 produkten op voorraad.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor feestartikelen, ballondecoraties, carnavalskleding en carnavalsartikelen, kleding voor themafeesten, zoals Halloween, Oktoberfest, Kerst, Oud en Nieuw, Koningsdag, Grimas en Kryolan make-up / schmink. Dit alles tegen de laagste prijzen! Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Door de klantvriendelijkheid en ons enorm assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Tilburg. Vanaf 22 oktober 2021 is ook onze vestiging in Boxtel geopend vanaf oktober t/m maart.


Bent u op zoek naar een specifiek produkt? Bel ons gerust.
Ons doel is jou helpen een onvergetelijk feest te vieren.

Naast onze webshop kunt u natuurlijk ook altijd bij ons in een van onze winkels in Tilburg en Boxtel terecht.
In Tilburg kunt u gemakkelijk tegenover de winkel GRATIS parkeren op ons eigen parkeerterrein, In Boxtel kunt u ook GRATIS parkeren op ons eigen parkeerterrein achter onze winkel.


Veel winkelplezier.

De Feestspecialist XXL


Overige info

office-2
office-3
office-4