Over ons

FeestwinkelBallonnenspecialistCarnavalswinkelThemafeest winkel van Tilburg en Online


Wie zijn wij

Eigenaar Maurice van Hommel heeft in 1994 Vuurwerkgigant van Hommel opgericht. Het is allemaal begonnen in een klein winkeltje in Esch. In het jaar 2000 verhuisde de vuurwerkwinkel naar een groter pand in Boxtel. In een korte tijd maakte de winkel een sterke groei in Boxtel.

De vuurwerkverkoop categorie 2 en 3 is alleen in December in ons pand in Boxtel aan de Prins Bernardstraat 25. Categorie 1 vuurwerk is in onze winkel in Tilburg het hele jaar verkrijgbaar.

Onze winkel is gevestigd aan de Bisschop Zwijsenstraat 74 in Tilburg. We hebben in onze extreem grote winkel meer dan 500.000 produkten op voorraad.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor feestartikelen, ballondecoraties, carnavalskleding en carnavalsartikelen, kleding voor themafeesten, zoals Halloween, Oktoberfest, Kerst, Oud en Nieuw, Koningsdag, Grimas en Superstar make-up / schmink. Dit alles tegen de laagste prijzen! Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Door de klantvriendelijkheid en ons enorm assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en online.

Bent u op zoek naar een specifiek produkt? Bel ons gerust.
Ons doel is jou helpen een onvergetelijk feest te vieren.

Naast onze webshop kunt u natuurlijk ook altijd bij ons in onze winkel in Tilburg terecht.
U kunt gemakkelijk tegenover de winkel GRATIS parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Veel winkelplezier.

De Feestspecialist XXL


Overige info

office-2
office-3
office-4