Over ons

 

FeestwinkelBallonnenspecialistCarnavalswinkelVuurwerkwinkel van Tilburg en Online


 

Wie zijn wij

Eigenaar Maurice van Hommel heeft in 1994 Vuurwerkgigant van Hommel opgericht. Het is allemaal begonnen in een klein winkeltje in Esch. In het jaar 2000 verhuisde de vuurwerkwinkel naar een groter pand in Boxtel. In een korte tijd maakte de winkel een sterke groei in Boxtel.

Hieruit voortvloeide in het jaar 2012 een overname van een Vuurwerkwinkel in Tilburg. De vuurwerkverkoop categorie 2 en 3 is alleen in December. Categorie 1 vuurwerk is bij ons het hele jaar verkrijgbaar.

Per 6 April 2018 hebben wij De Feestspecialist / Party & Balloons uit Tilburg overgenomen, waardoor wij u aan de Bisschop Zwijsenstraat nog beter van dienst kunnen zijn.

Sinds september 2019 zijn wij verhuisd naar ons pand aan de Bisschop Zwijsenstraat 72. Omdag deze winkel 8x groter is kunnen wij u nog beter van dienst zijn. 

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor carnavalskleding en carnavalsartikelen, kleding voor themafeesten, zoals Halloween, Oktoberfest, Kerst, Oud en Nieuw, Koningsdag, feestartikelen en Grimas make-up. Dit alles tegen de laagste prijzen! Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Door de klantvriendelijkheid en ons enorm assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Tilburg.
Bent u op zoek naar een specifiek produkt? Bel ons gerust.
Ons doel is jou helpen een onvergetelijk feest te vieren.

Naast onze webshop kunt u natuurlijk ook altijd bij ons in de winkel terecht aan de Bisschop Zwijssenstraat 72 in Tilburg.
U kunt gemakkelijk bij ons voor de winkel parkeren.


Veel winkelplezier.

De Feestspecialist XXL

 

 

          

 

 

 

 

 


Overige info

office-2
office-3
office-4