Grimas Stippel Spons

Grimas Stippel Spons

Grimas Latex Grimeer Spons

Grimas Latex Grimeer Spons

Grimas Stoppel Spons

Grimas Stoppelsponsje is een sponsje met een grove structuur, bedoeld voor diverse grimeereffecten (bijvoorbeeld stoppelbaard of schaafwond).

Het kan voor alle soorten make-up worden gebruikt.

Het Stoppelsponsje is per stuk verpakt. Werkwijze : Houd het Stoppelsponsje tussen de vingers en knijp het licht samen, zodat het iets opbolt.

Neem wat van de gewenste make-up op en dep deze met het sponsje op de hand om de kleurintensiteit uit te testen.

Daarna stempelend werken op de huid, niet vegen want dan haalt u het structuureffect weg.

Werk uit hygiënische overwegingen niet met hetzelfde Stoppelsponsje op meerdere personen.

Reiniging Spoel het Stoppelsponsje na elk gebruik met de hand uit en was het dan op minimaal 60° C in de wasmachine.

Gebruik een waszakje of een kussensloop om het Stoppelsponsje en de wasmachine te beschermen.

€ 1,95
Op voorraad
SKU
GRIMAS-003
Grimas Stoppelsponsje is een sponsje met een grove structuur, bedoeld voor diverse grimeereffecten (bijvoorbeeld stoppelbaard of schaafwond). Het kan voor alle soorten make-up worden gebruikt. Het Stoppelsponsje is per stuk verpakt. Werkwijze : Houd het Stoppelsponsje tussen de vingers en knijp het licht samen, zodat het iets opbolt. Neem wat van de gewenste make-up op en dep deze met het sponsje op de hand om de kleurintensiteit uit te testen. Daarna stempelend werken op de huid, niet vegen want dan haalt u het structuureffect weg. Werk uit hygiënische overwegingen niet met hetzelfde Stoppelsponsje op meerdere personen. Reiniging Spoel het Stoppelsponsje na elk gebruik met de hand uit en was het dan op minimaal 60° C in de wasmachine. Gebruik een waszakje of een kussensloop om het Stoppelsponsje en de wasmachine te beschermen.