Grimas Make-up Remover

Grimas Make-up Remover

Grimas Water Make-Up 1001 Donkerbruin

Grimas Water Make-Up 1001 Donkerbruin

Grimas Nose wax

€ 9,95
Op voorraad
SKU
GRIMAS-1419
Grimas Nose Wax is een kneedbaar materiaal waarmee bij het grimeren allerlei vervormingen op de neus of de kin kunnen worden aangebracht. Inhoud 60 ml.

Het is minder geschikt om op de beweeglijke delen van de huid te plakken, gebruik daarvoor Grimas Derma Wax.

Nose Wax heeft al een huidskleur, maar u kunt hem verder perfect op kleur brengen met behulp van Grimas Crème Make-up Pure of Camouflage Make-up Pure.

Werkwijze
Nose Wax op een schone en vetvrije huid aanbrengen waar geen crème op is aangebracht. Voor extra hechting aan de huid kunt u deze eerst reinigen met Cleansing Lotion. Neem met de bolle, ronde kant van de Derma Wax Spatel de Nose Wax uit de pot. Maak hiervan met de vingers een bolletje en druk dit stevig op de gewenste plaats. Houd de Nose Wax kort in de vingers, zodat hij niet plakkerig wordt door de warmte van de handen. Met de vingertop het bolletje deppend in model brengen, waarbij u het ook steeds aandrukt. Let op: niet wrijven. Als de met Nose Wax gemaakte vervorming de gewenste vorm heeft, kunt u het geheel gladstrijken en perfectioneren met een klein beetje Cleansing Cream. Niet te lang wrijven, anders wordt de Nose Wax te warm. Om het effect van een doorbloede huid te krijgen, kleurt u de Nose Wax voor met rode crème make-up. Vervolgens brengt u huidkleurige crème make-up aan. Na het afpoederen kunt u desgewenst met behulp van een stippelsponsje een huidstructuur aanbrengen.

Verwijderen
Schraap de Nose Wax met de spatel van de huid. Masseer de huid vervolgens in met Grimas Multi Remover of Cleansing Cream en verwijder de massa met een tissue. De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.