Feestwinkel nabij Den Bosch

Hallo party people van Den Bosch, wij zijn De Feestspecialist XXL en hebben dat kostuum wel! Want wanneer u het bij de feestwinkel in Den Bosch niet kunt vinden, dan komt ons mega-assortiment feestartikelen, carnavalskleding en themakleding to the rescue. Wij begrijpen als geen ander dat een Brabander feest moet kunnen vieren. U bent dan ook welkom om langs te komen bij onze winkel in Tilburg en Boxtel. We helpen onze buren graag! Geen tijd om langs te komen? Bestel dan uw feestartikelen in onze online partywinkel.

De carnavalswinkel voor Oeteldonk

Wanneer het tegen carnaval loopt, dan is in Den Bosch de carnavalskleding niet aan te slepen. Je moet er dan ook vroeg bij zijn, want anders is er geen draadje feestkleding meer te vinden. Bij De Feestspecialist XXL (Xtra Xtra Leuk) kunnen we zo’n beetje heel Brabant het hele jaar van carnavalskleding voorzien. Kom ook eens kijken in onze feestwinkel/carnavalswinkel nabij Den Bosch, waar we de grootste voorraad carnavalskleding van Brabant hebben. We zijn zelf dan wel Kruikenzeikers, maar Oeteldonkers zijn bij ons van harte welkom!Bekijk alle carnavalskleding

Themafeest: altijd reden voor een party

Is er iemand geslaagd, gezakt, geboren of getrouwd? Of staat er een speciale dag op de kalender, zoals Halloween, Valentijn, Roze Maandag of Oktoberfest? Dat vraagt om een feestje! Wat de gelegenheid ook is, bij uw feestwinkel nabij Den Bosch vindt u de themakleding en feestartikelen om uw themafeest een succes te maken. Of u een ’speciale’ reden nodig heeft om een themafeest in Den Bosch te geven, vraagt? Tuurlijk niet! Er is altijd reden voor een feestje. Wat dacht u van een spontane Hawaii party, gewoon omdat het mooi weer wordt komend weekend? Of geef eens een spontaan Welkom Thuis-feest als uw partner thuiskomt, om met vrienden het weekend in te luiden. Alles kan en voor vrijwel elk feest hebben wij de spullen en kleding.

Bekijk de artikelen

Meer dan een feestwinkel nabij Den Bosch

We zijn méér dan een feestwinkel nabij Den Bosch. We zijn begonnen als vuurwerkspecialist en knallen nog steeds elk jaar in December met het beste vuurwerk. Ook zijn we inmiddels zo bedreven met ballonnen dan we ons ballonnenspecialist durven te noemen.

Bestel nu uw feestartikelen vanuit Den Bosch!

We zitten dan wel met onze feestwinkel vlakbij Den Bosch, maar bereikbaarheid en afstand zijn natuurlijk relatief. Misschien bent u helemaal niet in de gelegenheid om naar onze verkleedwinkel te komen om feestkleding te passen en feestartikelen uit te zoeken. Geen nood, in onze webshop vindt u accessoires, schmink, feestartikelen en feestkleding voor elke gelegenheid. Komt u er niet uit of heeft u persoonlijk advies nodig? Bel ons op 06 - 179 726 33! Komt u wel naar Tilburg, dan kunt u gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein tegenover onze winkel.

We helpen u graag om uw feest in Den Bosch compleet te maken.