Feestwinkel Boxtel

Het is feest in Boxtel! Er is namelijk een nieuwe feestwinkel geopend, met een assortiment van maar liefst een half miljoen carnavals- en feestartikelen. Hier vindt u alles voor welk feest dan ook. Ja, werkelijk alles: carnavalskleding, carnavalsartikelen, kleding en decoratie voor themafeesten als Koningsdag, Halloween, Oktoberfest, noem maar op. Van festivals tot vrijgezellenfeest en van Oranjefeest tot Roze Maandag; feestwinkel De Feestspecialist XXL in Boxtel heeft alles in huis om uw feest te laten slagen.

Van Kruikenstad naar Indegat

De Feestspecialist XXL is een bekend fenomeen in Tilburg. Daar halen feestgangers en -organisatoren al een jaar of tien hun feestartikelen. Nu de feestwinkel ook in Boxtel is neergestreken, kunnen Boxtelaren hun feestartikelen dichter bij huis inkopen. Dat is natuurlijk geweldig wanneer het carnavalsfeest weer in aantocht is. In de stad van de eenden, Indegat, is dat net zo’n geliefd feest als in de Kruikenstad. Maar het is niet alleen carnavalsartikelen en - kleding wat de klok van de St. Petrusbasiliek doet slaan. Men viert het hele jaar feest in Boxtel en feestwinkel De Feestspecialist XXL heeft daar hét assortiment voor. Wat vindt u hier zoal aan feestartikelen? Laten we eens kijken!Bekijk alle carnavalskleding

Feestkleding, schmink en accessoires

Voor vrijwel elke gelegenheid vindt u de feestartikelen bij feestwinkel De Feestspecialist XXL in Boxtel. Geeft u een feest in Romeinse of oud-Egyptische sferen? Wij hebben alles van hoofdtooien en helmen tot jurken en sieraden. Wilt u helemaal los gaan met schmink? Met de producten van Grimas en Kryolan schminkt u als een professional. Ook voor het meest knallende feest van het jaar, Oud & Nieuw, kunt u bij feestwinkel De Feestspecialist XXL in Boxtel terecht. Wij maken hier in december een heuse Vuurwerkbioscoop. Hier laten we u demonstratiefilmpjes zien van het vuurwerk dat u bij ons kunt bestellen.

Feestwinkel Boxtel

Zet ze in het zonnetje!

Waar Abraham de mosterd haalt, dat weten we niet. Wel weten we waar u Sarah- en Abrahampoppen haalt: bij De Feestspecialist XXL, uw nieuwe feestwinkel in Boxtel! Zijn er mensen in uw familie of naaste omgeving jarig, pas getrouwd, vele jaren getrouwd of na lange tijd onderweg naar huis? Zet ze in het zonnetje! Gooi dat ‘Welkom Thuis’-verrassingsfeest, hang op die banner, blaas op die pop! Om iemand in het zonnetje te zetten, moet het dak eraf. Gelukkig weet men hoe te feesten in Boxtel. Feestwinkel XXL weet dat ook en is er voor al uw feestbenodigdheden.

De feestwinkel in Boxtel

Wat de reden voor het feest ook is, bij feestwinkel De Feestspecialist XXL vindt u de feestartikelen die u zoekt. Met een eigen parkeerterrein en 1200 vierkante meter aan winkelruimte is het shoppen hier een feest op zich. Bestelt u toch liever vanuit huis? Dat kan ook! Onze online feestwinkel is 24/7 geopend en uw feestartikelen worden binnen 12 uur na bestelling verzonden. Maak uw feest in Boxtel compleet met feestwinkel De Feestspecialist XXL!