Dé carnavalswinkel van Tilburg

Kruikenzeikers verzamelt u: de leukste, gekste en opvallendste carnavalskleding scoort u bij De Feestspecialist XXL, dé carnavalswinkel van Tilburg en omgeving! Van complete kostuums tot de grappigste carnavalsaccessoires om uw outfit mee te versieren. In onze carnavalswinkel in Tilburg begint het feest al bij het uitzoeken van de outfit. Nooit eerder zult u zoveel keus gehad hebben! Gaat u dit jaar als Kruikenpiet, circusdirecteur, aap of trekt u de good-old boerenkiel weer aan? Alle denkbare carnavalskostuums én meer vindt u in onze carnavalswinkel te Tilburg!

carnavalswinkel Tilburg

Bekijk alle carnavalskleding

Carnavalskleding in Tilburg in alle soorten en maten

De Feestspecialist XXL is dé allround feestwinkel van Tilburg en omgeving. Naast speciale outfits en accessoires voor carnaval bevat ons assortiment zodoende verkleedkostuums voor verschillende gelegenheden. Maar deze kunt u natuurlijk ook tijdens carnaval aantrekken! Dus of u nu in Hawaï- of Halloween-stijl wilt gaan of geen genoeg kunt krijgen van de Oktoberfest-Dirndl of Lederhose: onze carnavalswinkel in Tilburg biedt uitkomst. Bent u op zoek naar een specifiek soort carnavalskleding in Tilburg en kunt u deze zo gauw niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op!

Emblemen voor op de kiel tijdens carnaval / kruikenstad

Typisch voor de carnaval of kruikenstad is natuurlijk de boerenkiel of carnavalsjas, voorzien van allerlei persoonlijke strijkemblemen. De echte carnavalsvierder verzamelt in zijn leven tientallen tot honderden emblemen en versiert hiermee zijn boerenkiel of carnavalsjas. In onze webshop en onze fysieke carnavalswinkel in Tilburg vindt u honderden verschillende strijkapplicaties voor op uw kiel tijdens kruikenstad / carnaval. Van grappige toespelingen op het Heineken-logo of dat van Willem II tot het logo van Brabant en diverse grappige smileys Ook voor Kruikenstad emblemen kunt u bij ons terecht.

De achtergrond van onze carnavalswinkel in Tilburg

Carnavalswinkel De Feestspecialist XXL in Tilburg stond tot april 2018 bekend als De Feestspecialist / Party & Balloons. Maurice van Hommel, die zich vanaf 1994 bezighield met de verkoop van vuurwerk in onder meer Tilburg, nam de winkel over en startte daarnaast de webshop. Sindsdien is De Feestspecialist XXL al vlot uitgegroeid tot dé carnavalswinkel van Kruikenstad Tilburg en Omgeving!

Bestel online of kom eens langs!

Heeft u de carnavalskleding die u zoekt gevonden in onze webshop? Bestel ‘m dan meteen online en uw carnavalskostuum (in Nederland) wordt binnen 12 uur verzonden! Bestellingen worden in Nederland voor € 6,95 verzonden. Buiten Nederland zijn de verzendkosten € 7,95. Liever ons aanbod van dichtbij bekijken? Kom dan gerust langs: we zijn zes dagen per week geopend! In dat geval heten we u binnenkort graag welkom in onze carnavalswinkel aan de Bisschop Zwijsenstraat 74 in Tilburg!