Wimper Grimas XL 262

Wimper Grimas XL 262

Wimper Grimas 320

Wimper Grimas Zwart 320

Wimper Grimas Fantasie XL 294

€ 8,00
Op voorraad
SKU
14419
Kunst wimpers worden gebruikt als aanvulling op of ter vervanging van de natuurlijke wimpers of om een speciaal effect te creëren. Wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, vormen en materialen, variërend van handgeknoopte wimpers van echt haar tot kunststof wimpers en combinaties van beide. Er zijn diverse variaties: onderwimpers, bovenwimpers en wimperstukjes in medium en large.
De wimpers zijn verkrijgbaar als setje in een doosje.

Werk altijd op een droge ondergrond. Neem de wimper voorzichtig uit het doosje. Met de plakrand waarmee het in het doosje vastzit, plakt u de wimper met een pincet of de vingers op de bovenste wimperrand. Werk van binnen naar buiten, waarbij u iets vanaf de binnenste ooghoek begint. De wimper weer afnemen. Wat te lang is, knipt u af aan de buitenkant.

Doe wat wimperlijm op de hand en breng met behulp van de punt van een spatel of met de achterkant van een penseel wat wimperlijm aan langs de rand van de wimper. Zorg ervoor dat het binnenste en buitenste puntje extra van lijm zijn voorzien.

Breng de wimper van buiten naar binnen op met behulp van een pincet. Voorzichtig aandrukken met een wattenstaafje. Werk vlot, want de lijm droogt snel. Na enige minuten zal de witte wimperlijm vanzelf transparant worden.

Verwijderen:
Haal voorzichtig de wimpers of de wimperstukjes eraf. De Wimpers kunt u nog een keer gebruiken indien ze nog goed in model zijn. Rul voorzichtig met een vinger de lijm van de wimperrand en plaats ze terug in het doosje. Let op: de wimpers worden zonder wimperlijm geleverd!
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!