Grimas Remover Multi

Grimas Remover Multi

Grimas Filmbloed A

Grimas Filmbloed A

Grimas Derma Wax

Grimas Derma Wax is een makkelijk kneedbare, goed aan de huid hechtende transparante was voor grimeerdoeleinden, waarmee diverse verwondingen en vervormingen op de huid kunnen worden gemaakt.

Door de soepele samenstelling hecht Derma Wax ook aan zachte en beweeglijke delen van de huid en blijft elastisch.

Derma Wax zit in een verpakking van 60 ml.

Werkwijze
Schraap met de bolle ronde kant van de Derma Wax Spatel de Derma Wax uit de pot.

Door te schrapen, maakt u de textuur alvast een beetje soepel.

Vervolgens maakt u de was werkbaar door hem twee of drie keer met de spatel afwisselend aan te brengen op en weer af te schrapen van de muis van de hand.

De was moet soepel maar ook stevig zijn en mag absoluut niet te zacht en te kleverig worden.
Breng de Derma Wax met de bolle ronde kant van de spatel aan op de huid en strijk de randen dicht zodat er geen vet of vocht onder kan komen.

Met het topje van de vinger en een klein beetje Grimas Cleansing Cream strijkt u de Derma Wax glad en egaliseert u de randjes.

Dep het geheel met een droog en schoon make-up sponsje.

Hierdoor verwijdert u de overtollige Cleansing Cream en creëert u het effect van een 'huidstructuur'.
Poeder het geheel met een make-up sponsje met Grimas Transparent Powder om te matteren en te fixeren, draai het sponsje om en dep met de schone zijde door tot het overtollige poeder is weggewerkt.

Voor het maken van een 'open wond' wordt de Derma Wax opbouw 'opengesneden' met de scherpe kant van de Derma Wax Spatel.

Vet de punt van de spatel in met een klein beetje Cleansing Cream. Hierdoor zal de spatel makkelijker door de Derma Wax glijden en zal deze niet aan de spatel blijven kleven.

Door het openwerken van de wondranden creëert u een gehavend effect.

Wip met de met Cleansing Cream licht ingevette Derma Wax spatel de 'wondranden' op.

Doe dit voorzichtig. Inkleuren: Om diepte in de 'wond' te suggereren, kleurt u de bodem in met zwarte make-up.

De binnenkant van de wond kleurt u vervolgens in met donkerrode make-up (Grimas Water Make-up Pure of Crème Make-up Pure).

Verwijderen
Schraap de Derma Wax met de spatel van de huid.

Masseer de huid vervolgens in met Grimas Multi Remover of Cleansing Cream en verwijder de massa met een tissue.

De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.

€ 12,50
Op voorraad
SKU
8949
Grimas Derma Wax is een makkelijk kneedbare, goed aan de huid hechtende transparante was voor grimeerdoeleinden, waarmee diverse verwondingen en vervormingen op de huid kunnen worden gemaakt. Door de soepele samenstelling hecht Derma Wax ook aan zachte en beweeglijke delen van de huid en blijft elastisch.

Derma Wax zit in een verpakking van 60 ml.

Werkwijze
Schraap met de bolle ronde kant van de Derma Wax Spatel de Derma Wax uit de pot. Door te schrapen, maakt u de textuur alvast een beetje soepel. Vervolgens maakt u de was werkbaar door hem twee of drie keer met de spatel afwisselend aan te brengen op en weer af te schrapen van de muis van de hand. De was moet soepel maar ook stevig zijn en mag absoluut niet te zacht en te kleverig worden.
Breng de Derma Wax met de bolle ronde kant van de spatel aan op de huid en strijk de randen dicht zodat er geen vet of vocht onder kan komen. Met het topje van de vinger en een klein beetje Grimas Cleansing Cream strijkt u de Derma Wax glad en egaliseert u de randjes. Dep het geheel met een droog en schoon make-up sponsje. Hierdoor verwijdert u de overtollige Cleansing Cream en creëert u het effect van een 'huidstructuur'.
Poeder het geheel met een make-up sponsje met Grimas Transparent Powder om te matteren en te fixeren, draai het sponsje om en dep met de schone zijde door tot het overtollige poeder is weggewerkt.

Voor het maken van een 'open wond' wordt de Derma Wax opbouw 'opengesneden' met de scherpe kant van de Derma Wax Spatel. Vet de punt van de spatel in met een klein beetje Cleansing Cream. Hierdoor zal de spatel makkelijker door de Derma Wax glijden en zal deze niet aan de spatel blijven kleven.

Door het openwerken van de wondranden creëert u een gehavend effect. Wip met de met Cleansing Cream licht ingevette Derma Wax spatel de 'wondranden' op. Doe dit voorzichtig. Inkleuren: Om diepte in de 'wond' te suggereren, kleurt u de bodem in met zwarte make-up. De binnenkant van de wond kleurt u vervolgens in met donkerrode make-up (Grimas Water Make-up Pure of Crème Make-up Pure).

Verwijderen
Schraap de Derma Wax met de spatel van de huid. Masseer de huid vervolgens in met Grimas Multi Remover of Cleansing Cream en verwijder de massa met een tissue. De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.